Picker | Packer

  • Category: Delivery Boy Jobs
  • Location: Balewadi, Pune, Pune, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 25K to 27K
  • Published on: 2025/09/21

Salary Range :
Rs. 12000 - Rs. 18000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
< 10th Pass / Male Only

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Male only

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
Fresher

Location :
Balewadi

Working Hours :
+:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday

Additional Info
Mhalunge Store, Balewadi.

More info about Picker / Packer Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Jobox hire private limited will provide a salary in the range of 12000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Jobox hire private limited expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Jobox hire private limited does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: pune, Balewadi.

8. What are the timings of this job?
Ans. Jobox hire private limited expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday.


Company Name: Jobox hire private limited

Related jobs

  • Urgent Swiggy 8117066148

    Salary Range : Rs. 25000 - Rs. 30000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : < 10th Pass / Male Only Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Male only Skills Requirement : No predefined sk...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 25K

    Pune, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • Delivery Boy

    Salary Range : Rs. 15000 - Rs. 16000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : Tenth Pass / Male Only Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Male only Skills Requirement : No predefined skills...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 33K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Food Delivery Boy

    Salary Range : Rs. 45000 - Rs. 60000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : Tenth Pass / Male Only Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Male only Skills Requirement : No predefined skills...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now