Pizza Maker

  • Category: 12th Pass Jobs
  • Location: Jaipur, Rajasthan
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 19K to 32K
  • Published on: 2025/09/21

Preparing, Cooking And Presenting Pizza, Maintaining Cleanliness And Taste. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Continental

More info about this Pizza Maker Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. R-Tech Group will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. R-Tech Group expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. R-Tech Group expects the candidate to have the following skills: Continental.

6. How much experience is required for this job?
Ans. R-Tech Group expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Mahal Road, Jagatpura.

8. What are the timings of this job?
Ans. R-Tech Group expects the candidate to work for the following hours: 8:00 AM - 11:30 PM | Monday to Sunday


Company Name: R-Tech Group

Related jobs

  • Executive Assistants| Marketing Executives

    Looking for executive assistants, marketing executives and sales specialists for the firm for both part time and full time hybrid work. Educational qualification/ degrees/ previous work ex no criteria for selection, candidates must possess excellent ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 16K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • रहना खाना फ्री जॉब jaipur 2025

    Hello friends, my brothers and sisters, we are telling you today in this post, if you are also looking for रहना खाना फ्री जॉब jaipur 2025 and you ,होंडा कंपनी जॉब इन जयपुर,रहना खाना फ्री जॉब Jaipur 2025, जयपुर प्राइवेट जॉब कांटेक्ट नंबर, जयपुर में प्...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 33K

    Jaipur, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now

  • Retails Sales Executive Job in Jaipur | RIL

    Apply on Joberie Retails Sales Executive Job in Jaipur – RIL Reliance Retail Limited Jaipur, Rajasthan Apply on Joberie 16 days ago ₹22.5T–₹27.2T a month Full–time Would you like to be part of Reliance retails job in Sanganer Jaipur? We are Currently...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now