Pizza Maker

  • Category: Cook / Chef Jobs
  • Location: East Lakshmi Nagar, Patna, Patna, Bihar
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 19K to 29K
  • Published on: 2025/09/21

Salary Range :
Rs. 12000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
< 10th Pass / Male Only

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Male only

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
1 - 2 Years of Experience

Location :
East Lakshmi Nagar

Working Hours :
+:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday

Additional Info
Preparing, Cooking And Presenting Pizza, Maintaining Cleanliness And Taste. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Continental

More info about Pizza Maker Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. The Cake Paradise will provide a salary in the range of 12000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. The Cake Paradise expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. The Cake Paradise expects the candidate to have the following skills: Continental.

6. How much experience is required for this job?
Ans. The Cake Paradise expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Khemni Chak, Patna.

8. What are the timings of this job?
Ans. The Cake Paradise expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday.


Company Name: The Cake Paradise

Related jobs

  • Tandoor Cook

    Salary Range : Rs. 16000 - Rs. 20000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : < 10th Pass / Male Only Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Male only Skills Requirement : No predefined sk...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Continental Cook

    Salary Range : Rs. 20000 - Rs. 22000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : < 10th Pass / Male Only Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Male only Skills Requirement : No predefined sk...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 35K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Indian Cook

    Salary Range : Rs. 15000 - Rs. 20000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : < 10th Pass / Male Only Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Male only Skills Requirement : No predefined sk...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 18K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now