Porotta Maker

  • Category: Cook / Chef Jobs
  • Location: Punjab
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 22K to 24K
  • Published on: 2025/09/21

Preparation Of Ingredients And Cooking Of Paratha In Various Utensils Or Grillers. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Restaurant Experience. 1 - 2 Years Experience Compulsory.

More info about this Porotta Maker Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. CHARDIKALA FOODS will provide a salary in the range of 15000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. CHARDIKALA FOODS expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. CHARDIKALA FOODS does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. CHARDIKALA FOODS expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: PMC2+8X8, Sante Majra, Sector 115, Sahibzada Ajit Singh Nagar, 201301.

8. What are the timings of this job?
Ans. CHARDIKALA FOODS expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: CHARDIKALA FOODS Punjab

Related jobs

  • Chef

    • Ensuring that all food is of excellent quality and served in a timely manner. • Planning the menu, keeping in mind budget, and availability of seasonal ingredients. • Overseeing all kitchen operations. • Coordinating kitchen staff, and assisting th...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 32K

    Mohali, Punjab

    2025/09/21


    Apply Now

  • Chef

    Planning And Preparation Of Food, Ensuring Food Quality And Taste, Maintaining Cleanliness. More info about this Chef Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Swastik communication will provide a salary in the range of 10000 INR to 15...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 33K

    Alawalpur, Punjab

    2025/09/21


    Apply Now

  • Urgently Want Online Cooking Teacher in Jalandhar

    Looking for a Cooking Teacher in Bhogpur, Jalandhar. I need the teacher to take classes online. The Cooking Teacher must communicate effectively. Cooking Teacher should be availble during weekdays and weekends. 100% Remote Job. Job Location Online Di...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 24K

    Bhogpur, Punjab

    2025/09/21


    Apply Now