Power Tool Technician
- Category: Technician Jobs
- Location: New delhi
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 21K to 27K
- Published on: 2025/09/21
Go To Customer Places And Install/Repair Company Products (E.G. Ac, Internet Cable, Pest Control Etc).
More info about this Power Tool Technician Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. JMR Techserv will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. JMR Techserv expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. JMR Techserv does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: M-7, Guru Ramdas Bhavan Commercial Complex Behind Satyam Cineplex Near Shadipur Metro Station, Ranjeet Nagar, New Delhi, Delhi 110008.
8. What are the timings of this job?
Ans. JMR Techserv expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Ac technician
Ac technician experienced for the job of installation, service, repair and maintenance of air conditioning Job Type: Full-time Salary: ₹12,000.00 - ₹42,000.00 per month Benefits: • Life insurance Schedule: • Day shift Supplemental pay types: • Commis...
-
Cctv Technician and Installer
**Job Types**: Full-time, Regular / Permanent, Fresher • *Salary**: ₹13,000.00 - ₹15,000.00 per month • *Benefits**: - Commuter assistance - Internet reimbursement - Leave encashment Schedule: - Morning shift Supplemental pay types: - Performance bon...
-
Medical Laboratory Technician Jobs In Austria Without IELTs | U22
Urgently Requirement for Medical Lab Technician At Least 1 Years of Experience age 22 to 48 ielts Not Required process Time 6 Months