Powerful English And Computer Work
- Category: Fresher Jobs
- Location: Surat, Gujarat
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 18K to 22K
- Published on: 2025/09/21
Business Leads Generate Karna, Customers Se Interact Karna.
More info about this Powerful English And Computer Work Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Nika Enterpise will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Nika Enterpise expects the desired candidate to have the following educational requirement 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Nika Enterpise does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: NIKA Enterprise
Plot number-175, first floor, Vitthal Nagar society, dabholi char rasta, near by bapa Sitaram chowk, Katargam, Surat, Gujarat 3+5004.
8. What are the timings of this job?
Ans. Nika Enterpise expects the candidate to work for the following hours: +:00am - 7:00pm | Monday to Saturday
Related jobs
-
SEO Trainee
Job Role: SEO Executive/SEO Intern Job Type: Fresher, 0-1 years experience Qualifications: Bachelor's (Preferred) We are looking for a passionate graduate for Search Engine Optimization (SEO) Internship with at least a conceptual understanding of the...
-
Laravel Developer
Duties consist of developing new projects built using PHP-based frameworks/platforms, writing custom code, & architect new solutions for prospective clients. Expert with PHP object-oriented programming & MVC applications and architecting new ...
-
SEO Trainee
Job Role: SEO Executive/SEO Intern Job Type: Fresher, 0-1 years experience Qualifications: Bachelor's (Preferred) We are looking for a passionate graduate for Search Engine Optimization (SEO) Internship with at least a conceptual understanding of the...