Preschool Teacher

  • Category: Teacher Jobs
  • Location: Maruti Kunj, Haryana
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 16K to 35K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Teaching Pre-School Students, Helping Them Improve, Solving Their Problems. Art & Craft, Pre-Primary | Skills Needed : Computer

More info about this Preschool Teacher Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Babyland pre school will provide a salary in the range of 5000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Babyland pre school expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Babyland pre school expects the candidate to have the following skills: Art & craft, Computer, Pre-primary.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Goverdhan Kunj.

8. What are the timings of this job?
Ans. Babyland pre school expects the candidate to work for the following hours: 8:30 AM - 2:00 PM | Monday to Saturday

Related jobs

  • Fresher Teacher in All Subjects in DPS School

    Bachelor's degree in dance or qualification from an accredited college. • Previous teaching experience required. • Excellent communication skills. • Energetic, driven, creative, and dependable. • Demonstrate patience and leadership skills. • Ability ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 25K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Drama|Theatre Teacher required in an International

    Drama/Theatre Teacher needed for an IB school in Gurgaon, Haryana. Joining in Jul23 Qualification - The Candidate should have done Graduation/PG in Dramatics Should have 2-3 years of experience teaching Drama / Theatre Should have taught to different...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 30K

    Gurgaon, Haryana

    2025/09/21


    Apply Now

  • DP Physics Teacher required in an International School

    DP Physics Teacher needed for an IB school in Gurgaon, Haryana. Joining in Jul23 Qualification - Graduate and PG in Science/Physics with relevant IB certifications. Experience - Experienced IB teacher needed. Should have experience teaching in DP cur...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 34K

    Gurgaon, Haryana

    2025/09/21


    Apply Now