Preschool Teacher Future Pride Preschool
- Category: Teacher Jobs
- Location: Vilholi, Maharashtra
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 25K to 27K
- Published on: 2025/09/21
7T–₹8T a monthFull–time
Responsible For Teaching Pre-School Students, Helping Them Improve, Solving Their Problems.
More info about this Preschool Teacher Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Future Pride Preschool will provide a salary in the range of 7000 INR to 8000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Future Pride Preschool expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Future Pride Preschool does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Row House No. 2, Shivdarshan Row House, near Pathardi Shivar, Mhada Colony, Pathardi Phata, Nashik, Maharashtra 422010.
8. What are the timings of this job?
Ans. Future Pride Preschool expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Want Online CBSE Class 10 Tutor for Mathematics
We are looking to hire experienced tuition teacher in Nashik, Nashik. I want to take classes on the internet. The Class 10 Tutor should build a strong foundation in the educational and professional career. We are looking for someone who will teach du...
-
Educator Strawberry LIfe Base Educational School
We have vacant of 20 Educator Jobs in Pathardi Phata, Nashik, Maharashtra, English Fluency, | Experience Required : 1 Year | Educational Qualification : B.Ed | Skill Education,Community Development, English Fluency etc.,
-
Require Online Phonics Teacher in Nashik |Job Id| 13068123|
I am looking for Phonics Teacher in and around Anandvalli Viveka Nand Nagar, Nashik. I am hoping to be taught online. The Phonics Teacher must communicate effectively. I prefer classes to be taken during the day. 100% Remote Job. Job Location Online ...