Primary Teacher
- Category: Teacher Jobs
- Location: Gujarat
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 25K to 33K
- Published on: 2025/09/21
Responsible For Teaching Primary Students, Conducting Tests And Meetings,Solving Problems, Evaluating Students, Helps Improving Their Skills. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Sports, PT
More info about this Primary Teacher Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Eurokids Pre School will provide a salary in the range of 7000 INR to 8000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Eurokids Pre School expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Eurokids Pre School expects the candidate to have the following skills: Pt, Sports.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Eurokids Pre School expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 8 Kamal Kunj Socity, Nizampura, Vadodara, Gujarat.
8. What are the timings of this job?
Ans. Eurokids Pre School expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
English Teacher
ROLE AND RESPONSIBILITIES • Planning and development of relevant content and teaching materials • Delivery of lesson plans for Junior & Senior Kindergarten and Grades 1 – 8 in English • Grammar, Creative Writing and Vocabulary Skills • Conduct se...
-
Teacher
About the vacancy Teacher for teaching English subject in classes IX- XII ( ICSE and Cambridge Interntional Assessement Examinations) Qualifications Post Graduate/ Graduate in respective subject along with B.Ed for classes IX to XII Minimum two years...
-
Require Online Spoken English Teacher in Ahmedabad |Job| Shela
I am looking for a Spoken English Teacher who can help me clear Spoken English certification test near South Bopal, Ahmedabad. I want to take classes on the internet. A certification or degree in Spoken English is preferred. Willing to take classes a...