Yadav Tourist Travel Service New Delhi, Delhi

Private Commercial Car Driver

New Delhi, Delhi, India Remote Jobs Posted 7-Jul-2026
Actively Hiring Remote / WFH Full Time
Advertisement
Verified Listing
Direct Apply — No Agent
Your Data is Safe
Trusted by 5 Lakh+ Jobseekers

Job at a Glance

Category
Remote Jobs
Location
New Delhi, Delhi, India
Job Type
Remote / WFH
Company
Yadav Tourist Travel Service New Delhi, Delhi
Status
Open & Active

Job Description

Tour And Travel Company Mein Driving Ki Job Karne Ke Liye Driver Ki Urgent Requirement Hai Delhi Aur Ncr Ke Rasto Ki Jankari Hona Jaruri Hai Aur Kam Se Kam 8 Year Ka Driving Experience Wale Driver Hi Sampark Karen Driver Ke Rahane Ka Bhi Arrangement Hai More Than 2 Years Experience Compulsory. | Private Car

More info about this Private & Commercial Car Driver Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Yadav Tourist Travel Service will provide a salary in the range of 14000 INR to 16000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Yadav Tourist Travel Service expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Yadav Tourist Travel Service expects the candidate to have the following skills: Private car.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Yadav Tourist Travel Service expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Yadav Tourist Travel Service, Vinay Marg, Opposite Nehru Park ( Near By Teniss Play Ground) , On Madhu Limaya Marg, Chankya Puri, New Delhi- 110021.

8. What are the timings of this job?
Ans. Yadav Tourist Travel Service expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Ready to take the next step?

Don't wait — new applications are being reviewed daily.

Login & Apply Free

Job Details

Category Remote Jobs
Location New Delhi
Posted 2026-07-07 11:21:06
Type Remote / WFH
Status Active

Posted By

C
Login to view company Private Listing

⚠️ Job Safety Alert

  • Never pay for an interview or job
  • Don't share bank or OTP details
  • Beware of fake job offers

Real jobs on Jobsiya.co.in are always free. We are not responsible for payments made to third parties.

Report This Job