Private Company Driver

  • Category: Driver Jobs
  • Location: Shela, Gujarat
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 18K to 27K
  • Published on: 2025/09/21

Drive Company'S Car; License Is Must. Type : Private Big car | Driving, Recovery Operations, Collection Management, Company

More info about this Private Company Driver Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Harish Patil will provide a salary in the range of 15000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Harish Patil expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Harish Patil expects the candidate to have the following skills: Collection management, Company, Driving, Private big car, Recovery operations.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: AHMEDABAD gujarth | 25 minutes from Ashok Vatika station by Share Auto.

8. What are the timings of this job?
Ans. Harish Patil expects the candidate to work for the following hours: +:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday


Company Name: Harish Patil Shela, Gujarat

Related jobs

  • Truck Driver

    Drive As Per Given Route, Must Deliver Goods Timely And Safely, Maintenance Of Vehicle, Responsible Of The Truck And Goods. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Type : Truck More info about this Truck Driver Job: 1. How much salary can I expect for t...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 32K

    Ahmedabad, Gujarat

    2025/09/21


    Apply Now

  • Car driver

    Wholesale readymade garments ki shop k liya driver chaiya... Thoda bahut dukaan ka kaam bhi hota hai.... Driving ka kaam 2-3 ghanta ka he hota hai (full day k liya chaiya driver)... . Driver ko saaf safai sa rehana hoga.... Experience: Not required L...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 32K

    Anand, Gujarat

    2025/09/21


    Apply Now

  • Company Driver

    Ensure Employees Travelling Safely, Maintain Cleanliness Of Vehicle, Responsible Of Luggage Transport. Ready For Out City Travel, Over Time Available, Lmv - Tr Licences Must Required. Company More info about this Company Driver Job: 1. How much salar...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 24K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now