Private Company Driver

  • Category: Driver Jobs
  • Location: Mumbai, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 23K to 25K
  • Published on: 2025/09/21

Drive Company'S Car. Private Car

More info about this Private Company Driver Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. B I S F Facility Services will provide a salary in the range of 24000 INR to 30000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. B I S F Facility Services expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3 Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. B I S F Facility Services expects the candidate to have the following skills: Company, Private car.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Marol location..

8. What are the timings of this job?
Ans. B I S F Facility Services expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: B I S F Facility Services

Related jobs

  • Car Driver

    Driver Duty work and Smart candidate required Job Type: फ़ुल-टाइम Salary: ₹१८,०००.०० per month Ability to commute/relocate: • Andheri, Mumbai, Maharashtra: Reliably commute or planning to relocate before starting work (Required) Education: • Secondar...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 34K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Drivers

    Must have pleasant personality • Must know how to use near maps • knowledge of all the paths and routes • Should have experience in both manual & automatic car • Must have prior experience • Must have Driving License Job Type: Full-time Salary: ₹...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 24K

    Nagpur, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • Ev Driver

    Drive Smart, Earn Big!If You'Ve Got A Driving License And Are Ready To Accelerate Your Earnings, This Opportunity Is For You! Become A Smart Driver And Unlock The Potential To Earn Up To Rs. 25,000, Along With Additional Benefits. No Tension For Petr...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 35K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now