Procurement Manager

  • Category: Data Entry Jobs
  • Location: HSR Layout Sector 4, Bengaluru, Bangalore, Karnataka
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 22K to 27K
  • Published on: 2025/09/16

Salary Range :
Rs. 50000 - Rs. 60000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
Graduate / Male Only

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Male only

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
2+ Years of Experience

Location :
HSR Layout Sector 4

Working Hours :
+:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday

Additional Info
Source And Negotiate With Suppliers To Acquire Goods And Services At The Best Value. Manage Inventory Levels And Track Purchasing Budgets. Maintain Supplier Relationships And Ensure Timely Deliveries. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Record Management, Procurement, Handling Invoices

More info about Procurement Manager Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. N B R GROUP will provide a salary in the range of 50000 INR to 60000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. N B R GROUP expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. N B R GROUP expects the candidate to have the following skills: Handling invoices, Procurement, Record management.

6. How much experience is required for this job?
Ans. N B R GROUP expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: #168, 1+th Main Road, Sector-4, HSR Layout Bengaluru, 560102.

8. What are the timings of this job?
Ans. N B R GROUP expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday.


Company Name: N B R GROUP

Related jobs

  • Real-Time Data Processing Lead

    Key Skills and Qualifications: To succeed in this role, you'll need experience with SQL, data modeling, warehousing, and building ETL pipelines. You should also have expertise in big data technologies such as Hadoop, Hive, Spark, EMR, and ETL tools l...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 26K

    Bangalore, Karnataka

    2025/09/28


    Apply Now

  • Hiring Fresher Data Analyst Trainee - Bengaluru

    Job Summary HR Service Jobs is seeking a motivated and analytical individual to join our team as a Data Analyst Trainee in Bengaluru. This entry-level position is ideal for recent graduates who are eager to kickstart their careers in data analysis an...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 21K

    Bangalore, Karnataka

    2025/09/28


    Apply Now

  • Data Processing Officer

    • Enter, maintain & organize data in a computer • Handle day to day office activities • Answer phone calls and manage emails Rivigo Mahendra logistics pvt Ltd • It is a Full Time Back Office / Data Entry job for candidates with 0 - 6 months of ex...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 25K

    Remote

    2025/09/28


    Apply Now