Production Manager
- Category: MIS Executive
- Location: Sirukalathur, Tamil Nadu
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 21K to 25K
- Published on: 2025/09/21
Six Sigma, Managing Operations At A Production Plant. More Than 2 Years Experience Compulsory.
More info about this Production Manager Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. EXONAUTOCOMPONENS will provide a salary in the range of 25000 INR to 30000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. EXONAUTOCOMPONENS expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. EXONAUTOCOMPONENS does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. EXONAUTOCOMPONENS expects the candidate to have 2+ Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: NO C21, MOGAPPAIR EAST INDUSTRIAL ESTATE, MOGAPPAIR EAST, CHENNAI 60006+.
8. What are the timings of this job?
Ans. EXONAUTOCOMPONENS expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
urgent hiring for ar caller
greetings from starworth global solution hiring for ar caller exp-1 to4 years loc- chennai (kandavanchavadi) only telephonic interview salary slab 42k DM@8526526507
-
Manual Testing
About the internship Selected intern's day-to-day responsibilities include: 1. Arranging test environment to execute the test cases 2. Conducting review meetings 3. Analyzing and executing test cases 4. Working on test plans 5. Reporting bugs to deve...
-
Bus Driver
Drive Bus As Per Given Route Guindy , Velachery, Adayar,Mandaveli, Thiruvanmiyur,Poonamalle, Triplicane, Royapettah,Egmore . More Than 2 Years Experience Compulsory. | Bus More info about this Bus Driver Job: 1. How much salary can I expect for this ...