Project Manager
- Category: IT Engineer & Developer Jobs
- Location: Mansarovar, Jaipur, Jaipur, Rajasthan
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 23K to 26K
- Published on: 2025/09/21
Salary Range :
Rs. 15000 - Rs. 20000 , based on skills, experience, and interview performance
Educational Requirement :
Graduate
Work Arrangement :
Work From Office
Gender Preference :
Both male and female can apply
Skills Requirement :
No predefined skills necessary
Experience Requirement :
1 - 2 Years of Experience
Location :
Mansarovar
Working Hours :
10.00 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Additional Info
Check Product Quality, Dimensions, Maintenance, Make Reports, Interact With Vendors, Product Designing. 1 - 2 Years Experience Compulsory.
More info about Project Manager Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Skype solar pvt ltd will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Skype solar pvt ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Skype solar pvt ltd does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Skype solar pvt ltd expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 413,4th floor mansrover plaza, mansrover jaipur.
8. What are the timings of this job?
Ans. Skype solar pvt ltd expects the candidate to work for the following hours: 10.00 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday.
Related jobs
-
Machine Learning Platform Engineer
CONTRACT 100% REMOTE This client is at the forefront of innovation, leveraging cutting-edge technologies to drive business success. We are seeking talented and motivated Machine Learning Platform Engineers to join our dynamic team. If you have a pass...
-
Project Manager | Oil and Gas
Project Manager - Oil Gas Responsibilities Taking complete handover from estimation post award and breakdown into details scope Coordination with Design Consultants to place order for detail engineering Outline the risks in project with Project manag...
-
Principal Data Quality Engineer | Bangalore
Concentrix Global Analytics team is seeking an enthusiastic and experienced Principal Data quality Engineer with strong technical skills, combined with a rare curiosity and creativity. The ideal candidate is a self-motivated, multi-tasker, and demons...