Projector Theatre Operator

  • Category: Content Writer Jobs
  • Location: Taleigao, Goa
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 18K to 24K
  • Published on: 2025/09/21

Projector Operators Are The People Responsible For Showing Movies In Theaters So That Audiences Can Ooh And Aah And Be Transported Into The World Of The Film. They Are A Crucial Part Of The Moviegoing Experience. The Job Of A Projector Operator Has Changed Drastically Over The Years. Our Requirement Is Iti/Diploma Holder.

More info about this Projector Theatre Operator Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Sriram Security & General Services will provide a salary in the range of 20000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Sriram Security & General Services expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Sriram Security & General Services does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Samrat and ashok theatre Panaji, Goa 403206.

8. What are the timings of this job?
Ans. Sriram Security & General Services expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Sriram Security & General Services

Related jobs

  • Assistant Manager Content Writer

    Responsibilities:  Developing and executing a results-driven, multi-platform communications strategy and plan in line with the corporate and brand direction.  Creating effective copy/content for promotional Banners, Landing Pages, Website, SEO blog...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 27K

    Panaji, Goa

    2025/09/21


    Apply Now

  • Assistant Butcher

    Job Brief Basic professional butcher skills and a good understanding of how to handle, defrost, prepare and portion all cuts of meat YOUR RESPONSIBILITIES • Basic professional butcher skills and a good understanding of how to handle, defrost, prepare...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 23K

    Verna, Goa

    2025/09/21


    Apply Now

  • E| Book Typing Available Here

    Good English is needed. Job Types: Full-time, Fresher Salary: ?25,000.00 - ?+0,000.00 per month Welcomr kit and laptop will provided to candidate . Schedule: Day shift Morning shift Ability to commute/relocate: Reliably commute or planning to relocat...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 25K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now