Projector Theatre Operator

  • Category: Database Administrator
  • Location: Taleigao, Goa
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 16K to 30K
  • Published on: 2025/09/21

Projector Operators Are The People Responsible For Showing Movies In Theaters So That Audiences Can Ooh And Aah And Be Transported Into The World Of The Film. They Are A Crucial Part Of The Moviegoing Experience. The Job Of A Projector Operator Has Changed Drastically Over The Years. Our Requirement Is Iti/Diploma Holder.

More info about this Projector Theatre Operator Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Sriram Security & General Services will provide a salary in the range of 20000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Sriram Security & General Services expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Sriram Security & General Services does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Samrat and ashok theatre Panaji, Goa 403206.

8. What are the timings of this job?
Ans. Sriram Security & General Services expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Sriram Security & General Services

Related jobs

  • ITI Electrician with |Wire Men License|

    ITI ELECTRICIAN WIRE MEN LISENCE WITH 2 YEARS IN HVAC & UTITLITY MAINTENANCE EXPERINCE Job Types: Full-time, Regular / Permanent Salary: ₹18,000.00 - ₹22,000.00 per month Benefits: • Health insurance Schedule: • Rotational shift Supplemental pay ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 33K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Team Leader| Guest Experiences

    Organization- Grand Hyatt Goa Summary You will be responsible to assist with the efficient running of the department in line with Hyatt International's Corporate Strategies and brand standards, whilst meeting employee, guest and owner expectations. T...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 33K

    Bambolim, Goa

    2025/09/21


    Apply Now

  • Center Manager

    Need a strong Center Manager for the Sangolda location. Below are his/her roles and responsibilities: - • Managing the overall center operations • Taking care of the guests' needs • Billing, system management • Handling OPD Staff, Supermarket staff, ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 21K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now