Purchase Executive

  • Category: MIS Executive
  • Location: Kolkata, West Bengal
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 18K to 21K
  • Published on: 2025/09/21

Purchasing Quality Products And Maintaining Records, Ordering And Payment, Build Contacts With Dealers. Purchasing, File and Paperwork Management, Record Management, > 30 WPM Typing Speed, Internet Surfing, Basic Excel, Quotation Management, Procurement, Handling Invoices, MS Word | Skills Needed : Tally, Email, Computer

More info about this Purchase Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Goodworth Enterprises Private Limited will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Goodworth Enterprises Private Limited expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Goodworth Enterprises Private Limited expects the candidate to have the following skills: > 30 wpm typing speed, Basic excel, Computer, Email, File and paperwork management, Handling invoices, Internet surfing, Ms word, Procurement, Purchasing, Quotation management, Record management, Tally.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 34/A Metclafe Street Kolkata-700034 8th floor Room-8b.

8. What are the timings of this job?
Ans. Goodworth Enterprises Private Limited expects the candidate to work for the following hours: 10:30 AM - 7:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Goodworth Enterprises Private Limited

Related jobs

  • Web Development Internship In Kolkata At Aero Armour

    Selected intern's day-to-day responsibilities include: 1. Designing, developing, and maintaining our e-commerce website 2. Working closely with the marketing and design teams to optimize the website's conversion and usability 3. Customizing Shopify t...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 24K

    Kolkata, West Bengal

    2025/09/21


    Apply Now

  • SFDC Senior Developer

    Job Description . End to end experience in managing SFDC project 2 to 4 projects OR should have been a Senior Developer in SFDC technology for more than 3 projects. . SFDC certification (ADM201, Platform Developer 1, Platform Developer 2,sales cloud ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Market Visibility Specialist

    Major Responsibilities · Enriching Leica’s contact level data through secondary research to identify decision makers and influencers. · Searching & validating each contact record using online directories such as Google; then updating contacts lis...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 26K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now