Purchase Executive

  • Category: MIS Executive
  • Location: Chakan, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 15K to 32K
  • Published on: 2025/09/21

Purchasing Quality Products And Maintaining Records, Ordering And Payment, Build Contacts With Dealers. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | MS Power Point, Quotation Management, Handling Invoices, Record Management, Advanced Excel, MS Word, Internet Surfing, Procurement | Skills Needed : Computer

More info about this Purchase Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. S. G. Controls will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. S. G. Controls expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. S. G. Controls expects the candidate to have the following skills: Advanced excel, Computer, Handling invoices, Internet surfing, Ms power point, Ms word, Procurement, Quotation management, Record management.

6. How much experience is required for this job?
Ans. S. G. Controls expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: S. G. Controls
Plot No G-33, MIDC Phase III, Chakan Industrial Area,
Nighoje, Taluka Khed Pune Maharashtra - 410501.

8. What are the timings of this job?
Ans. S. G. Controls expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: S. G. Controls

Related jobs

  • Founder|s Office Internship in Pune at SmartServ

    About SmartServ Website SmartServ is a product startup from the house of award-winning SaaS business solutions. SmartServ's founding team consists of UW Madison, and UC Berkeley alumni with strong-domain knowledge having built top-notch products and ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Executive Assistant

    Reporting and Working as an assistant to Managing Director, managing schedule and appointment, organizing tasks and monitoring process and schedule adherence and managing operations related with Business for Director's of the company.

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 27K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Oracle Cloud Infrastructure

    Role- Oracle Cloud Infrastructure Experience- 4 to 6 Years Location- Pune Designing and deploying dynamically scalable, available, fault-tolerant, and reliable applications on the Cloud. Selecting appropriate Cloud services to design and deploy an ap...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 19K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now