Purchase Executive

  • Category: MIS Executive
  • Location: Sihi, Haryana
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 16K to 24K
  • Published on: 2025/09/21

Purchasing Quality Products And Maintaining Records, Ordering And Payment, Build Contacts With Dealers. Basic Excel, Internet Surfing | Skills Needed : Computer, Email

More info about this Purchase Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Fidus India Automation Pvt Ltd will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Fidus India Automation Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Fidus India Automation Pvt Ltd expects the candidate to have the following skills: Basic excel, Computer, Email, Internet surfing.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Office At : 641/1/17, Shivaji Nagar, Near SD School, Gurgaon-122001, Haryana, India.

8. What are the timings of this job?
Ans. Fidus India Automation Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: +:00 am - 6:30pm | Monday to Saturday


Company Name: Fidus India Automation Pvt Ltd

Related jobs

  • Sales Executive

    SALES EXECUTIVE PROFILE Data Sourcing and Management Sourcing accurate contact details from online sources like LinkedIn, Fundoodata, Google search and from offline networks of the decision maker of SEO & Local SEO from the Marketing departments ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Business Development Executive

    JOB DESCRIPTION • Planning and execution of new business development, competor analysis. • Must possess excellent communication skills in English & Hindi.(spoken ability of any Regional language will be an added benefit.) • Study & Analyze th...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 25K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Accounting Executive

    We are hiring Accounting Executives! Responsibilities We are looking for an Account Executive to join our team in Chandigarh and Panchkula. This is a full- time , on-site role. The account executive will be responsible for providing financial operati...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 20K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now