Quality Supervisor
- Category: Data Entry Jobs
- Location: Sanand, Ahmedabad, Ahmedabad, Gujarat
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 22K to 28K
- Published on: 2025/09/16
Salary Range :
Rs. 15000 - Rs. 35000 , based on skills, experience, and interview performance
Educational Requirement :
Graduate / Male Only
Work Arrangement :
Work From Office
Gender Preference :
Male only
Skills Requirement :
No predefined skills necessary
Experience Requirement :
Fresher
Location :
Sanand
Working Hours :
+:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Additional Info
Inspect Products And Processes To Ensure Compliance With Quality Standards. Identify Defects, Suggest Improvements, And Maintain Detailed Records. Work With Production Teams To Implement Corrective Actions. Quality Control
More info about Quality Supervisor Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. KR HUMAN RESOURCE SOLUTIONS PRIVATE LIMITED will provide a salary in the range of 15000 INR to 35000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. KR HUMAN RESOURCE SOLUTIONS PRIVATE LIMITED expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. KR HUMAN RESOURCE SOLUTIONS PRIVATE LIMITED expects the candidate to have the following skills: Quality control.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Opp Tata Nano Plant. Sanand.
8. What are the timings of this job?
Ans. KR HUMAN RESOURCE SOLUTIONS PRIVATE LIMITED expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday.
Related jobs
-
Data Entry Operator Jobs For Freshers - Ahmedabad
Genuine Data Entry Jobs. Work on Your Own Schedule Guaranteed Daily work No prior experience is required. Trusted Online Data Entry Jobs. Earn Rs./- month. Interested People can Join Now. Earn Rs./- by Doing Data Entry Jobs. Apply NowShare with frien...
-
PART - TIME NOVEL DATA ENTRY REMOTE WORK
Dear candidate, We are looking for freshers and experienced candidates for work from home One of the best opportunity for part time job seekers,It is good opportunity for those, who wants towork additional Home Data Entry employment opportunity. We h...
-
HOME - BASED DATA ENTRY - PART TIME JOB - APPLY NOW
Dear job seeker, Are you looking for a flexible Data Entry Job Need A Fresher For Our Company. Who Looking For Part -Time Opportunity and Want to work from their home skills needed: Basic computer skills and proficiency in data entry. Its very useful...