Radhe Bhaji Pav
- Category: Cook / Chef Jobs
- Location: Hathijan, Gujarat
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 24K to 34K
- Published on: 2025/09/21
Food And Accomodation Will Be Provided. Preparing A Wide Range Of Chinese Cuisine, Ensuring The Taste And Quality Of Food And Cleanliness. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Chinese
More info about this Chinese Cook Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Radhe Bhaji Pav will provide a salary in the range of 15000 INR to 17000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Radhe Bhaji Pav expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Radhe Bhaji Pav expects the candidate to have the following skills: Chinese.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Radhe Bhaji Pav expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Hathijan, Ring Road , Ahmedabad.
8. What are the timings of this job?
Ans. Radhe Bhaji Pav expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Chef
Full Job Description About us Munchane Pizza is a small business in Ahmedabad, Gujarat. We are professional, agile and our goal is to Best Quality . Our work environment includes: Modern office setting Food provided Required experience person who can...
-
Head Chef
Head chef- Kitcen Incharge EXPERIENCE 10 - 12 years LOCATION Survey No. 180 P& Others Village Tunda &Siracha,Taluka Mundra, Mundra, Kutch 370 435, Gujarat MUNDRA GUJARAT 121001 CONTACT Kamal Jeet . https://www.sodexo.com
-
Head Chef
Full Job Description Relevant to Frozen Food Industry, knowledge of food development, Menu planning, Recipe development, Production oversight, Quality control, Budget management, Team management, Sensory, Costing, SOP,HACCP, GMP, Documents, Handling ...