Real Estate Sales

  • Category: Housekeeping Jobs
  • Location: Rajasthan
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 24K to 33K
  • Published on: 2025/09/21

Contacting Potential Clients, Showing, Renting And Selling Property, Build Contracts, Answer Queries, Generate Day To Day Leads. Preferred Experience In : Real Estate, Promotion | B2B, B2C, Dealer, Corporate Tie Ups, Distributor, Corporate Product

More info about this Real Estate Sales Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Rajlaxmi group will provide a salary in the range of 10000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Rajlaxmi group expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Rajlaxmi group expects the candidate to have the following skills: B2b, B2c, Corporate product, Corporate tie ups, Dealer, Distributor, Promotion, Real estate.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Naveen facturer and general hospital ,second floor ,chitrakoot, gandhi path ,vaishali nagar, jaipur ,rajasthan.

8. What are the timings of this job?
Ans. Rajlaxmi group expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Rajlaxmi group

Related jobs

  • Housekeeping Udaipur

    ₹8T–₹12T a monthFull–time 1. To execute cleaning of rooms and public area as per duty allocation. 2. To ensure proper cleaning procedures are carried out as per standard. 3. To ensure room and bathroom linen are changed as per policies. 4. To ensure ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Assistant Housekeeping Manager Udaipur

    ₹42T–₹45T a monthFull–time The Housekeeping Manager is responsible for planning, organising, and developing of the overall operation of the housekeeping department to a high standard of cleanliness, observing all guidelines regarding infection contro...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Housekeeping Executive

    POSITION SUMMARY Inspect guest rooms, public areas, pool, etc. after being cleaned by Housekeeper to ensure quality standards. Run sold room reports, verify room status, determine discrepant rooms, prioritize room cleaning, and update status of depar...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now