Real Estate Sales| Tele Calling
- Category: Counter Sales Jobs
- Location: Pune, Maharashtra
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 18K to 31K
- Published on: 2025/09/21
As A Real Estate Telecaller, Your Role Involves Making Outbound Calls To Potential Clients, Promoting Properties, Nurturing Leads, And Setting Appointments. You'Ll Need Excellent Communication Skills, Market Knowledge, And Persistence. Preferred Experience In : Real Estate
More info about this Real Estate Sales- Tele Calling Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Elites24 will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Elites24 expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Elites24 expects the candidate to have the following skills: Real estate.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Elites24 U-7,office no 08 , Runal platinum Ram Nagar colony Bavdhan.
8. What are the timings of this job?
Ans. Elites24 expects the candidate to work for the following hours: 10:00 AM - 7:30 PM | Tuesday to Sunday
Related jobs
-
Sales Manager
• Responsible for Corporate and Travel Agent Room Sales for the hotel. • Clear understanding of the hotels business strategies then set goals and to determine action plans to meet those goals. • Update action plans and financial objectives quarterly....
-
Senior Sales Executive
About this Opportunity redBus.in is India's largest online bus ticketing platform operating across India, SEA & LATAM (Part of GO-MMT group, Nasdaq: MMYT). We have the largest network of bus operators and satisfied customers booking upto 250,000 ...
-
Assistant Manager or Area Sales Manager
• Duties/ Roles & Responsibilities – · To do extensive market coverage of Dealers, Architects / Interior Designer / Builders & amp; High ended Clients. Also to cover Residential, Bungalows & Hospitality sector. · Ensure maximum product di...