Receptionist | Front Office Executi|

  • Category: Receptionist & Front office Jobs
  • Location: Karol Bagh, Delhi, New Delhi, Delhi
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 21K to 25K
  • Published on: 2025/09/21

Salary Range :
Rs. 8000 - Rs. +000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
12th Pass / Male Only

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Male only

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
Fresher

Location :
Karol Bagh

Working Hours :
10:30 AM - +:30 PM | Monday to Sunday(Two Weekly Off)

Additional Info
Calls Attend. Admin / Attendance Related Work. Attend Incoming Customers At Reception. Email / Back Office Work. Contact Mr. Harshit 73558+5244 And Landline : 011-7+674837 Or Whatsapp At 8287005501.

More info about Receptionist / Front Office Executi... Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Hotel Bharat Continental will provide a salary in the range of 8000 INR to +000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Hotel Bharat Continental expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Hotel Bharat Continental does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Hotel Bharat Continental,Shankar Road New Delhi-110005.

8. What are the timings of this job?
Ans. Hotel Bharat Continental expects the candidate to work for the following hours: 10:30 AM - +:30 PM | Monday to Sunday(Two Weekly Off).


Company Name: Hotel Bharat Continental

Related jobs

  • Spa Receptionist

    Salary Range : Rs. 10000 - Rs. 12000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : 12th Pass / Female Only Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Female only Skills Requirement : No predefined ski...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 28K

    New Delhi, Delhi

    2025/09/21


    Apply Now

  • Receptionist Cum Office Assistant

    Salary Range : Rs. 15000 - Rs. 20000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : Graduate / Female Only Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Female only Skills Requirement : No predefined skil...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 35K

    New Delhi, Delhi

    2025/09/21


    Apply Now

  • Beauty Salon Receptionist

    Salary Range : Rs. 12000 - Rs. 30000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : 12th Pass / Female Only Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Female only Skills Requirement : No predefined ski...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 34K

    New Delhi, Delhi

    2025/09/21


    Apply Now