Receptionist|Sales Executive
- Category: Marketing Executive Jobs
- Location: Kanpur, Uttar Pradesh
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 25K to 28K
- Published on: 2025/09/21
Handling Of Phone Calls, Emails And Couriers. Maintain Register & Monitor Reception Area. Talking To Customers. Generating Sales.
More info about this Receptionist/Sales Executive Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Karma By Satwik A Complete Fitness Studio And Gym will provide a salary in the range of 8000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Karma By Satwik A Complete Fitness Studio And Gym expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Karma By Satwik A Complete Fitness Studio And Gym does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Plot no 1 Anandpuri kidwai Nagar Kanpur (208023).
8. What are the timings of this job?
Ans. Karma By Satwik A Complete Fitness Studio And Gym expects the candidate to work for the following hours: 2:00pm to 11:00pm
Related jobs
-
Executive| NE Sales
Fecha de publicación: 2024-12-20-08:00 País: India Ubicación: Room No + & 10, Gopala Chambers,2nd Floor,14/123A Parade, The Mall , Kanpur, India • Generating enquires and finalization of orders, Contract Management, Supporting sales and marketing...
-
for Marketing Executive|Reputed NGO Industry
SALARY: 1LPA - 2LPA LOCATION : Kanpur, Uttar Pradesh, India VACANCIES: 1 QUALIFICATION: Any Graduate/PG MALE/FEMALE: Male / Female EXPERIENCE: 0 - 2 years JOB DETAILS Get trained as per the organization system. Generate funds from the Small & Med...
-
Sales Staff |In Shop|
That Job Is Multi Tasking Staff. Arrange Shop Items. Packing Order. Calling And Messages To Buyers For. Dusting Of Shelf. So If You Find Suitable For That Then Send Your Cv Along With Photo Graph. Job Timing 10 To 7. Starting Salary Is 7000 ( Maximum...