Receptionist|Sales Executive

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Thane, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 15K to 29K
  • Published on: 2025/09/21

Handling Of Phone Calls, Emails And Couriers. Maintain Register & Monitor Reception Area. Talking To Customers. Generating Sales.

More info about this Receptionist/Sales Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. SRIYAAN INFOTECH will provide a salary in the range of 7500 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. SRIYAAN INFOTECH expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. SRIYAAN INFOTECH does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Office no 7, Bhagirathi APT, Behind Ashok talkies, thane west 400604.

8. What are the timings of this job?
Ans. SRIYAAN INFOTECH expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: SRIYAAN INFOTECH Thane, Maharashtra

Related jobs

  • Telecom Sales

    Field Pe Jaake Product Sell Karna. Field Sales Team Ko Manage Karna Hain. Compa Jake Broadband / Leasedline Bechna Hai. More info about this Telecom Sales Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. ADTECH SOLUTIONS will provide a salary...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 24K

    Thane, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • Insurance Sales

    Insurance Broking Company Is Looking For A Field Sales Manager (Field Sales / B2B Sales) At Mumbai Have To Travel In Mumbai Jd For A Field Sales Manager / Cro Have To Meet Jewellery Shop Owners And Sell Them Insurance Products Good Communication Skil...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 31K

    Mumbai, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • Showroom Sales Executive

    Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries.Modular Kitchen Orwardrobe Sales And Europen Hardware. More info about this Showroom Sales Executive Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Kismat hardware w...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 25K

    Pune, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now