Receptionist|Sales Executive
- Category: MIS Executive
- Location: Rajasthan
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 20K to 33K
- Published on: 2025/09/21
Handling Of Phone Calls, Emails And Couriers. Maintain Register & Monitor Reception Area. Talking To Customers. Follow Up Sales Order. More Than 2 Years Experience Compulsory.
More info about this Receptionist/Sales Executive Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. SRB PAPER TECH PVT LTD will provide a salary in the range of 15000 INR to 30000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. SRB PAPER TECH PVT LTD expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. SRB PAPER TECH PVT LTD does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. SRB PAPER TECH PVT LTD expects the candidate to have 2+ Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Natani tower sector 1 vidhaydhar nager jaipur rajasthan.
8. What are the timings of this job?
Ans. SRB PAPER TECH PVT LTD expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Purchase Executive
• Candidate screening, interviewing and onboarding • Handle employee engagement • Provide administrative support • Coordinating office activities • It is a Full Time Recruiter / HR / Admin job for candidates with 2 - 5 years of experience of experien...
-
Sales Executive
Before Applying For This Position, Please Read Full Description Carefully.... Freshers can also apply... Sales Executive – WNMSE18062024 • Proactively develops and creates customer relationships in his/her area of responsibility. • Creates and commun...
-
Human Resources Executive
Human Resource executive