Refrigeration Technician
- Category: Technician Jobs
- Location: Karnataka
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 17K to 31K
- Published on: 2025/09/21
Go To Customer Places And Install/Repair Company Products (E.G. Ac, Internet Cable, Pest Control Etc).
More info about this Refrigeration Technician Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Sagar India Retail Solutions will provide a salary in the range of 20000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Sagar India Retail Solutions expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Sagar India Retail Solutions does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Yelahanka, Bangalore.
8. What are the timings of this job?
Ans. Sagar India Retail Solutions expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
RO WATER PURIFIER TECHNICIAN
REQUIRED RO TECHNICIAN KANNADA MANDATORY DIREC COMPANY APPOINTMENT Job Type: Full-time Salary: ₹20,000.00 - ₹32,000.00 per month Benefits: • Food provided Schedule: • Day shift
-
Ot Technician
To Assist Doctors During Surgery Ensure Working Of Ot Equipmentmaintenance Of Operation Theatre Recordsconduct Regular Physical Verification Of All The Ot Equipment. More info about this Ot Technician Job: 1. How much salary can I expect for this rol...
-
Ot Technician
To Assist Doctors During Surgery Ensure Working Of Ot Equipmentmaintenance Of Operation Theatre Recordsconduct Regular Physical Verification Of All The Ot Equipment. More info about this Ot Technician Job: 1. How much salary can I expect for this rol...