Repair Technician
- Category: Technician Jobs
- Location: New Delhi, Delhi
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 20K to 26K
- Published on: 2025/09/21
Apply
Repair Technician
Unitech
New Delhi, Delhi
Apply
6 hours ago
₹15T–₹20T a month
Full–time
Responsible For Providing Repairing Services. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Inverter, TV
More info about this Repair Technician Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Unitech will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Unitech expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Unitech expects the candidate to have the following skills: Inverter, Tv.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Unitech expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: V222 second floor rajour garden.
8. What are the timings of this job?
Ans. Unitech expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday
Related jobs
-
Skilled Technician
Looking for a Skilled Technician to attend to support in Technical work and co-ordination. Job Type: Full-time Salary: 12,000.00 - 18,000.00 per month Schedule: Day shift Education: Bachelor's (Preferred) Experience: total work: 1 year (Preferred) La...
-
X|ray Technician
X-Ray Technician Responsibilities: • Verifying patients' identity and reviewing physicians' orders before beginning xray procedures. • Using xray equipment to take radiographic images of patients' bones, tissues, and organs as per physicians' written...
-
Car Technician|Mechanic
We are hiring for the position of Car Technician/Mechanic at Spinny. Job Criteria: 1. 4-6 years of technician/mechanic experience. 2. ITI/Diploma. 3. No service advisor experience. 4. No commercial vehicle experience. 5. No rival company experience i...