Repair Technician

  • Category: Technician Jobs
  • Location: New Delhi, Delhi
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 25K to 27K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Providing Repairing Services. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Inverter, TV

More info about this Repair Technician Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Unitech will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Unitech expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Unitech expects the candidate to have the following skills: Inverter, Tv.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Unitech expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: V222 second floor rajour garden.

8. What are the timings of this job?
Ans. Unitech expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday


Company Name: Unitech

Related jobs

  • Assistant Vice President | GL |amp| Recon New Delhi

    Job Description: Your background • Post-Graduate / MBA / Chartered Accountants with 5+ years of experience preferred • Excellent Customer Service and Inter-personal skills • Ability to manage a team • Should be solution oriented and look for opportun...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 26K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Electrical Technician

    Electrician for kitchen equipments. Location: NE-235, Sector-3, DSIIDC Bawana, Delhi • 11003+ Job Types: Full-time, Regular / Permanent Salary: ₹10,000.00 - ₹15,000.00 per month Benefits: • Provident Fund Schedule: • Day shift Supplemental Pay: • Per...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 24K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Installation Technician

    This job of Field engineer is meant for the person who is keen to work in the field and has experience in installing CCTV, Access Control Systems, Fire Alarm Systems etc, He should know • Cabling & wiring • Maintaining these system under AMCs is ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 24K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now