Repair Technician|New Delhi| Delhi| India

  • Category: Technician Jobs
  • Location: Delhi, New Delhi
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 16K to 28K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Providing Repairing Services. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Inverter, TV

More info about this Repair Technician Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Unitech will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Unitech expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Unitech expects the candidate to have the following skills: Inverter, Tv.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Unitech expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: V222 second floor rajour garden.

8. What are the timings of this job?
Ans. Unitech expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday


Company Name: Unitech

Related jobs

  • Ultrasound Technician

    Urgent Hiring ! Hiring ! Post:- Ultrasound Assistant/ Medical Transcriptionist Experience:- 1-2 ( NABH Hospital background) Salary :- negotiable Interview Time :- 11 :00 A.M to 5:00 PM Monday to Saturday Address:-Divyaprastha Multispeciality Hospital...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 26K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Soldering Technician|Hardware Debbuger

    ITI/Diploma in Electronics, Soldering SMD Components & Testing, Fault Finding, Hardware Debugging/Tracing, Strong Knowledge of electronics components, punctual, dedicated & Responsible, willing to work at the site. Job Type: Full-time Pay: ₹8...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 27K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Panchakarma Technician

    Technician Employment News 2024 for govt Jobs in Broadcast Engineering Consultants India Limited. If you wanted to apply for Panchakarma Technician post in Broadcast Engineering Consultants India Lim

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 33K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now