Required Driver Urgently

  • Category: Driver Jobs
  • Location: Adai, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 16K to 29K
  • Published on: 2025/09/21

Permanent Driver Job Near By Rahinewala Chahiye No Drink. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Company | Type : Ola, Uber

More info about this Required Driver Urgently Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. SaiRaj tour's and travells will provide a salary in the range of 14000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. SaiRaj tour's and travells expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. SaiRaj tour's and travells expects the candidate to have the following skills: Company, Ola, Uber.

6. How much experience is required for this job?
Ans. SaiRaj tour's and travells expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Panvel Navi Mumbai 410206.

8. What are the timings of this job?
Ans. SaiRaj tour's and travells expects the candidate to work for the following hours: Outstation Job Time no Limit


Company Name: SaiRaj tour's and travells

Related jobs

  • Driver

    Driver needed for personal and commercial company. Job Type: Full-time Salary: ₹8,086.00 - ₹12,000.00 per month Benefits: • Commuter assistance Schedule: • Day shift Supplemental pay types: • Commission pay • Overtime pay • Performance bonus Experien...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 33K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Driver

    Drive As Per Given Route, Responsible For Customer Safety, Cleaning And Maintenance Of Vehicle, Planning Routes According To Reliability. Private Car | Type : Uber, Ola More info about this Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? A...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 32K

    Dombivli, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • PCC CERTIFIED DRIVER

    –₹15T a monthFull–time

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 26K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now