Restaurant Captain

  • Category: Hotel Jobs
  • Location: Akurdi, Pune, Pune, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 25K to 29K
  • Published on: 2025/09/21

Salary Range :
Rs. 13000 - Rs. 15000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
Tenth Pass / Male Only

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Male only

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
Fresher

Location :
Akurdi

Working Hours :
+:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday

Additional Info
Manage Restaurant Staff, Smooth Operations.

More info about Restaurant Captain Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Vardhaman Group Of India will provide a salary in the range of 13000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Vardhaman Group Of India expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Vardhaman Group Of India does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Vardhaman Group Of India Survey No. 173/2, Pandharkar Nagar Near Beena English School MIDC,Akurdi, Pune, Maharashtra-411035.

8. What are the timings of this job?
Ans. Vardhaman Group Of India expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday.


Company Name: Vardhaman Group Of India

Related jobs

  • Kitchen Helper

    Salary Range : Rs. 12000 - Rs. 15000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : < 10th Pass / Male Only Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Male only Skills Requirement : No predefined sk...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 20K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Waiter

    Salary Range : Rs. 8000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : < 10th Pass / Male Only Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Male only Skills Requirement : No predefined skills necessar...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 23K

    Manchar, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • Room Service Attendant

    Job Description: Room Service Attendant Position: Room Service Attendant Location: Hotel City Air Employment Type: Full-Time Job Summary: Hotel City Air is looking for a dedicated and detail-oriented Room Service Attendant to ensure top-notch in-room...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 24K

    Loha, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now