Retail Sales Executive
- Category: Counter Sales Jobs
- Location: Kalyan-Dombivali, Maharashtra
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 25K to 29K
- Published on: 2025/09/21
Responsible For Attending Customers, Solving Queries, Demonstrate And Sell Products. This Is A Pet Store And Love For Pets Is Mandatory Requirement. 1 - 2 Years Experience Compulsory.
More info about this Retail Sales Executive Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Pet Grooming will provide a salary in the range of 5000 INR to 8000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Pet Grooming expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Pet Grooming does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Pet Grooming expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Godrej Hill, kalyan West.
8. What are the timings of this job?
Ans. Pet Grooming expects the candidate to work for the following hours: 4 hours a day | Monday to Saturday | Evening shift
Related jobs
-
Interior Showroom Sales Executive
• Handle walk-in customers & understand their needs • Sale of the products, up selling & cross-selling of products/services • Maintain sales targets • It is a Full Time Retail / Counter Sales job for candidates with 6 months - 2 years of expe...
-
Retail Sales Consultant
Hiring fashion consultants Relevant Experience: fresher to expe CTC- Upto 30k per month+ incentives Location: Jio world Plaza, G Block BKC, Bandra Kurla Complex, Bandra East, Mumbai, Maharashtra 400055 Notice Period: immediate to 15 days Job Type: Fu...
-
Retail Salesperson
Hiring for a Reputed Retail Company Post - Retail Sales Associate Location - Jio world drive, Bandra Salary - upto 35 k for experienced candidates upto 25 k for Freshers Interested candidates share their Cvs on waays.promit@gmail.com Or WhatsApp Cvs ...