Retail Sales Officer

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Udaipur, Rajasthan
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 16K to 19K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Managing Sales Function And Staff, Maintaining Store Safety, Assigning Work To Staff, Handling Customer Queries.

More info about this Retail Sales Officer Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. G M Home Finance will provide a salary in the range of 8000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. G M Home Finance expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. G M Home Finance does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Udaipur, Rajasthan .+602313603.

8. What are the timings of this job?
Ans. G M Home Finance expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 7:30 PM | Monday to Sunday.


Company Name: G M Home Finance

Related jobs

  • Field Sales Executive

    Locations: Delhi, Jaipur, Ajmer, Noida, Ghaziabad, Patna Salary: 3.7 - 4.4 LPA Experience: 0 - 3 years Age limit from 18- 35 years Mandatory: Vehicle (Two-Wheeler) along with Driving Licence About: Our client is India's largest mobile payment & c...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 28K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sales Team Leader

    Job Brief : We're looking for a dedicated sales lead to coordinate with our sales teams, ensure the team's sales quotas are met and support the management. He will perform sales,management and administrative tasks, such as maintaining the sales perfo...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Area Sales Manager

    Area Sales Manager Key Responsibilities : • Sales Forecasting and Planning • Responsible for his/her territory's forecasting and sales tracking • Increasing market share by developing new customers • Preparing pipeline of sales accounts • Taking init...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 25K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now