Rigger

  • Category: Housekeeping Jobs
  • Location: Gorakhpur, Uttar Pradesh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 23K to 34K
  • Published on: 2025/09/21

A Rigger Or Slinger Is A Skilled Tradesperson Who Specializes In The Assistance Of Manual Mechanical Advantage Device Comprising Pulley, Block And Tackle Or Motorised Such As A Crane Or Derrick Or Chain Hoists (Chain Fall) Or Capstan Winch. More Than 2 Years Experience Compulsory.

More info about this Rigger Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. V Care Housekeeping Services will provide a salary in the range of 22000 INR to 28000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. V Care Housekeeping Services expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. V Care Housekeeping Services does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. V Care Housekeeping Services expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: VIT, NAGPUR.

8. What are the timings of this job?
Ans. V Care Housekeeping Services expects the candidate to work for the following hours: 3 month project in nagpur (MAHARASHTRA


Company Name: V Care Housekeeping Services

Related jobs

  • Housekeeping Staff

    Cleaning Aur Dusting Karna Hai Aur Chai / Pani Serve Karna Hai. More info about this Housekeeping Staff Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Car Mahal will provide a salary in the range of 7000 INR to 8000 INR. The exact salary wi...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 17K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Housekeeping

    Our housecleaning service has several openings for experienced dependable Housekeepers We are looking for candidates with a track record of excellent service with a firm or organization that contra

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 34K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Housekeeping

    Dusting & Cleaning • Handle & maintain files • Opening and Closing of Office

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 21K

    Ghaziabad, Uttar Pradesh

    2025/09/21


    Apply Now