Rohini Sector 12| Delhi

  • Category: Video Editor Jobs
  • Location: Karol Bagh, Delhi, New Delhi, Delhi
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 24K to 33K
  • Published on: 2025/09/21

Salary Range :
Rs. 12000 - Rs. 15000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
Tenth Pass

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Both male and female can apply

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
1 - 2 Years of Experience

Location :
Karol Bagh

Working Hours :
0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday

Additional Info
Responsible For Shooting Editing And Finalising The Video, Inserting Sound Effects And Special Effects. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Photoshop, Video Editing

More info about Video Editor Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Nihama Luxe will provide a salary in the range of 12000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Nihama Luxe expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Nihama Luxe expects the candidate to have the following skills: Photoshop, Video editing.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Nihama Luxe expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 60/26 Prabhat road New Rohtak road Karol bagh New Delhi.

8. What are the timings of this job?
Ans. Nihama Luxe expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday.


Company Name: Nihama Luxe

Related jobs

  • Sr| Video Editor

    About Inc42 Media Inc42 is India’s leading digital media & research platform on a mission to build & serve India’s tech & startup economy. Founded in January 2015, Inc42 has become the leading source for news & analysis on India’s rap...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 20K

    New Delhi, Delhi

    2025/09/21


    Apply Now

  • Senior Video Editor |amp| Content Engagement Specialist

    Senior Video Editor & Content Specialist Passionate about Social Media Growth About the company Zingify is a division of a well-known fast-growing Australian tech incubator and ventures group MVP ventures. We have multiple positions for Content M...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 27K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • |XRO404| | Freelance Video Editor

    Job Title: Freelance Video Editor & Graphic Designer Location: Remote About Toronto French Academy: Toronto French Academy specializes in preparing Canadian students for the TEF exam, offering high-quality French language education. We are commit...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 35K

    New Delhi, Delhi

    2025/09/21


    Apply Now