Sale |amp| Marketing

  • Category: Digital Marketing Expert Jobs
  • Location: Gujarat
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 18K to 33K
  • Published on: 2025/09/21

Sale&Marketing And Commission.

More info about this Sale & Marketing Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Maaenterprise will provide a salary in the range of 6000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Maaenterprise expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Maaenterprise does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Shop no 5 shivalay complex near bhavana school opp metro pilar no +1 mahadevnagar vastral, ahmedabad.

8. What are the timings of this job?
Ans. Maaenterprise expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Maaenterprise

Related jobs

  • Sr| Digital Marketing Executive

    About Us: Techcronus is a US based modern-day technology services company since 2010. Techcronus’ team of experts delivers transformative technology solutions using various platforms including Microsoft Dynamics 365 (NAV, CRM), Microsoft .NET, Power ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 28K

    Ahmedabad, Gujarat

    2025/09/21


    Apply Now

  • Digital Marketing Head

    Job DescriptionHeadquartered in Ahmedabad, Appitsimple is better known for its innovative "Digital Products" • SoftwareSuggest and CallHippo. It is an IT company that has been revolutionizing & simplifying the way organizations do business since ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 22K

    Ahmedabad, Gujarat

    2025/09/21


    Apply Now

  • Digital Marketing Manager

    JD: • Plan & Execute Turnkey Digital Marketing Compiegne For the company • Increase traffic and month on month leads through different platforms • Manage and mentor a team of digital marketing professionals to ensure high-quality work • fluent in...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 29K

    Ahmedabad, Gujarat

    2025/09/21


    Apply Now