Sales |amp| Marketing Executive

  • Category: Digital Marketing Expert Jobs
  • Location: Faizabad, Uttar Pradesh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 18K to 34K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Preparing Strategies And Implementing Them To Sell The Product/ Service, Managing Budget And Bringing Leads. Advertising, Selling

More info about this Sales & Marketing Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. AR energy power project will provide a salary in the range of 10000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. AR energy power project expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. AR energy power project expects the candidate to have the following skills: Advertising, Selling.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Near HP petrol pump, Aashiya, Lucknow.

8. What are the timings of this job?
Ans. AR energy power project expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday


Company Name: AR energy power project

Related jobs

  • Performance Marketing Specialist

    As a Performance Marketing Specialist, you will create, execute, and manage paid acquisition campaigns. You will be responsible for analyzing data to pull insights and inform decisions across all acquisition channels to booth growth. Responsibilities...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Digital Marketing Executive

    Develop and execute digital marketing campaigns across various channels, including search engine marketing (SEM), social media, display advertising, email marketing, and other digital channels. Analyze campaign data and optimize campaigns to achieve ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 29K

    Noida, Uttar Pradesh

    2025/09/21


    Apply Now

  • Digital Marketing |amp| Lead Generation Executive Job in|

    Work on all the digital channels and use them to drive brand awareness and generate leads 2. Work on planning and managing marketing campaigns that promote the company brand, products, and services and plan all the digital marketing initiatives like ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 28K

    Noida, Uttar Pradesh

    2025/09/21


    Apply Now