Sales |amp| Marketing Executive

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Nedumbassery, Kerala
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 19K to 28K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For B2B And Corporate Sales. Should Manage General Marketing And Digital Marketing Including Website Management And Updation. Candidates With Hotel Experience And Excellent English Preferred. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Presentation, Pricing, Selling, Advertising, Branding

More info about this Sales & Marketing Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Transit Suites by GrandWest will provide a salary in the range of 10000 INR to 1+000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Transit Suites by GrandWest expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Transit Suites by GrandWest expects the candidate to have the following skills: Advertising, Branding, Presentation, Pricing, Selling.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Transit Suites by GrandWest expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Off Airport Road, behind Golf View hotel, near Kochi International Airport, Nedumbassery 683585.

8. What are the timings of this job?
Ans. Transit Suites by GrandWest expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Transit Suites by GrandWest

Related jobs

  • Area Sales Manager

    Date: 10-May-2024 Location: Cochin Company: Mahindra & Mahindra Limited Responsibilities & Key Deliverables Retail Sales - Manage E-T-B-R (Enquiry, Test Drive, Booking, Retail.Plan and execute activations for enquiry generation.Ensure quality...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 26K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Business Development Manager

    We are hiring another business development manager to take over a mix of existing accounts and new sales territory. To excel in this role you should be an active listener, have a compelling sales personality, and a hunger to chase and close new busin...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 23K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Inside Sales Account Manager Vidyalai

    Vidyalai is an Ed-Tech startup which provides personalised learning solutions and educational products to students across the globe. We cater primarily to the secondary and higher education sector, which includes middle school, high school and colleg...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 34K

    Kochi, Kerala

    2025/09/21


    Apply Now