Sales |amp| Marketing Executive

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Adgaon, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 22K to 31K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Preparing Strategies And Implementing Them To Sell The Product/ Service, Managing Budget And Bringing Leads.

More info about this Sales & Marketing Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. QMS Courier will provide a salary in the range of 15000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. QMS Courier expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. QMS Courier does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Mumbai Naka Nashik, 422001..

8. What are the timings of this job?
Ans. QMS Courier expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: QMS Courier

Related jobs

  • Kubik Sales Head

    Key Responsibilities: • To enhance the sales team's performance, • Play a pivotal role in driving the company's business growth and maintaining the reputation for excellence. • The Sales Head will be responsible to lead a team of 20-25 members initia...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 21K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Channel Head

    Looking for a Channel expert to drive sales by leveraging relationships from Mumbai to Pune.

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 28K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sales |amp| Marketing Executive

    Responsible For Preparing Strategies And Implementing Them To Sell The Product/ Service, Managing Budget And Bringing Leads. More info about this Sales & Marketing Executive Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. QMS Courier wil...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 26K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now