Sales |amp| Online Marketing Executive
- Category: Digital Marketing Expert Jobs
- Location: Bahul, Maharashtra
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 16K to 31K
- Published on: 2025/09/21
Responsible For Planning And Implementing Online Marketing Strategies, Handling Social Media, Manage Campaigns, Writes And Analyse Content. Facebook Admanager, Google Adwords | Skills Needed : Email Marketing, Social Media
More info about this Sales & Online Marketing Executive Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. GLOBAL LINK will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. GLOBAL LINK expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. GLOBAL LINK expects the candidate to have the following skills: Email marketing, Facebook admanager, Google adwords, Social media.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Office no 1,Ranakpur Darshan, Plot -27, Sr no 111-1 ,Tank road,Yerwada,Pune-410501.
8. What are the timings of this job?
Ans. GLOBAL LINK expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Business Development Intern
Profile: Business Development Interns Duration: 06 Months Only those candidates can apply who: 1. are available for the US shift (06:00 pm to 03:00 am). 2. can start the work from an office internship immediately. 3. are available for a duration of 6...
-
Field Sales Manager Job in Pune at Key Castle Properties
About Company: We are a real estate company working in the Western part of Pune. An emerging company with a vision of being a trusted brand in home buying consultation. Buying a home is a lifetime dream, and we at Key Castle Properties help clients t...
-
Digital Content Strategist
About the Company: We are a SaaS company specializing in Customer Experience. We are looking for a talented and experienced Digital Content Strategist to join our team and help us create and execute a comprehensive content strategy. Job Description: ...