Sales Assistant
- Category: Counter Sales Jobs
- Location: Visakhapatnam, Andhra Pradesh
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 15K to 27K
- Published on: 2025/09/21
More info about this Sales Assistant Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Vasundhara Agencies will provide a salary in the range of 10000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Vasundhara Agencies expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Vasundhara Agencies does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: P8M6+PQF, Ganesh Nagar, Seetamma Peta, Maddilapalem, Visakhapatnam, Andhra Pradesh 530016.
8. What are the timings of this job?
Ans. Vasundhara Agencies expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Urgent Requirement for Sales engineer or Sales executive for Multiple Location
Urgent Requirement for Sales engineer / Sales executive for Multiple Location (kindly do not change the subject line while you are applying ) Position: Engineer Sales – Compact and PD The Company is seeking to recruit Engineer Sales position in Compa...
-
Sales Executive
Â1. Identifying new sales opportunities mainly related to Solar Roof top grid connected system.2. Sell products like Solar roof top grid connected system, off grid system, Solar pumps, Solar street lights, Solar Heaters and Solar Fencing. 3.ÂSolar Ma...
-
Telemarketing
Contacting Potential Customers And Informing About The Product/ Service, Answer Queries, Influence Customers To Purchase. Marketing | Type : Sales | Languages : Hindi, Telugu, English More info about this Telemarketing Job: 1. How much salary can I e...