Sales Associates

  • Category: Fresher Jobs
  • Location: Jaipur, Rajasthan
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 20K to 22K
  • Published on: 2025/09/21

Customers Ko Attend Karna. Show Product To Customers. Garment, Footwear, B2C

More info about this Sales Associates Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. JOHN PLAYERS / LEE COOPER will provide a salary in the range of 8000 INR to 14000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. JOHN PLAYERS / LEE COOPER expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. JOHN PLAYERS / LEE COOPER expects the candidate to have the following skills: B2c, Footwear, Garment.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 56/13 A Herrapath, Madhyam Marg, Ward 27, Rajat Path, Mansarovar Sector 5, Mansarovar, Jaipur, Rajasthan 302020.

8. What are the timings of this job?
Ans. JOHN PLAYERS / LEE COOPER expects the candidate to work for the following hours: 10: 30AM - +:30 PM | Monday to SUNDAY


Company Name: JOHN PLAYERS / LEE COOPER

Related jobs

  • Education Counsellor

    Build contacts with potential clients to create new business opportunities • Explain the customers about the products, its features and benefits • It is a Full Time Sales / Business Development job for candidates with 0 - 5 years of experience of exp...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 26K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sales Representative

    Visit New And Existing Customers And Tell Them About Company Products. ....

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 35K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Hiring For Bank|RBH|Sustainable Livelihood Initative| Jaipur

    Roles and Responsibilities • List the expected end results that must be achievedin order tofulfil your job purpose and the activities that help in achieving these results. • Identifyandinitiatenew business areas/ opportunities for the division in the...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 34K

    Jaipur, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now