Sales Co|Ordinator
- Category: Counter Sales Jobs
- Location: Ahmedabad, Gujarat
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 18K to 29K
- Published on: 2025/09/21
Coordinating With Sales Team, Brand Promoter, Daily Follow Up With Promoter, Target Setting, Follow Up With Promoter. More Than 2 Years Experience Compulsory.
More info about this Sales Co-Ordinator Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Rocio Industries will provide a salary in the range of 15000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Rocio Industries expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Rocio Industries does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Rocio Industries expects the candidate to have 2+ Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Abhijyot Square Makarba.
8. What are the timings of this job?
Ans. Rocio Industries expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Jewellery Showroom Sales
Jewellery Showroom Sales Jobs in Ahmedabad Jewellery Showroom Job Vacancy in Ahmedabad Position Name – Showroom Sales Girl & Jewellery Sales Executive Job Location – Vastrapur & Satellite Ahmedabad Total Openings – 2 Female Qualification – 12...
-
Assistant Store Incharge
Handle walk-in customers & understand their needs • Sale of the products, up selling & cross-selling of products/services • Maintain sales targets Responsibilities Ensure Excellence in Customer Handling and Service Responsible for entire stor...
-
Job for State Sales Head | Auto Batteries Business
• Demonstrable track record of hitting and exceeding sales targets Q-o-Q. • Extensive rounded experience in managing/operating automotive spare parts mainly lubricants, batteries etc. • Track record in turning around/Transforming auto spares mainly l...