Sales Co|Ordinator

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Ahmedabad, Gujarat
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 18K to 29K
  • Published on: 2025/09/21

Coordinating With Sales Team, Brand Promoter, Daily Follow Up With Promoter, Target Setting, Follow Up With Promoter. More Than 2 Years Experience Compulsory.

More info about this Sales Co-Ordinator Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Rocio Industries will provide a salary in the range of 15000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Rocio Industries expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Rocio Industries does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Rocio Industries expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Abhijyot Square Makarba.

8. What are the timings of this job?
Ans. Rocio Industries expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Rocio Industries

Related jobs

  • Mobile|Gujarat|gt|Sales|Mobile|Prepaid|gt|Territory

    Key Deliverables • Strengthen the distribution and sales network by increasing the SIM & Data Selling Outlets to the maximum possible extent in the assigned territory. Ensure existing customers are adequately serviced • Understand the market demo...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 27K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sales Representative

    Sales of various products of Bath division such as faucets,sanitaryware, accessories etc. in a specified geography. • Meeting retail consumers, customer’s likes plumbers, contractors, architects in field and walk-in’s customer at store. Explaining pr...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Counter Sales Gandhinagar

    ₹10T–₹20T a monthFull–time • Handle walk-in customers & understand their needs • Sale of the products, up selling & cross-selling of products/services • Maintain sales targets Candidates should have good in speaking English only Interested ca...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now