Sales Co|Ordinator|
- Category: Counter Sales Jobs
- Location: Mumbai, Maharashtra
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 22K to 25K
- Published on: 2025/09/21
Coordinating The Sales Team, Interfaces With The Sales Team To Address Supplier And Delivery Exceptions That May Interfere With The On-Time Or Complete Delivery Of Samples & Products, Responsible To Administrate, Coordinate And Manage The Customer Product From Point Of Shipping To Delivery. Assisting In Hr & Admin Related Work Whenever Needed. Quotation Management, Basic Excel, > 30 WPM Typing Speed, Internet Surfing | Skills Needed : Computer, Email
More info about this Sales Co-Ordinator Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Backyard Bistro will provide a salary in the range of 20000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Backyard Bistro expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Backyard Bistro expects the candidate to have the following skills: > 30 wpm typing speed, Basic excel, Computer, Email, Internet surfing, Quotation management.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Marol, Andheri East, Mumbai.
8. What are the timings of this job?
Ans. Backyard Bistro expects the candidate to work for the following hours: +:00 AM - 7:00 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Regional Manager
KRA: • Sales • Credit Control • Channel Development & consistent growth • Key Accounts • Market Intelligence • Cross functional integration • Generate demand • Team Management Job Role: • Understanding various schemes and road maps and implementi...
-
Sales Assistant
TTDigitals are looking for a competitive and trustworthy Sales Executive to help us build up our business activities. Responsibilities • Conduct market research to identify selling possibilities and evaluate customer needs • Actively seek out new sal...
-
Insurance Sales Executive
Job Description UAE Jobs Facts : Top Salaries in UA Roles & Responsibilities: Talking with patient or patient family. Associate has to provide strategies how to raise fund. Guiding them about all the details and sharing them posters, Emails, to s...