Sales Coordinator | Executive
- Category: Counter Sales Jobs
- Location: Kalyan, Maharashtra
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 25K to 33K
- Published on: 2025/09/21
Co-Ordinate With The Customers For Technical Queries Give Quotations Follow Up Payment Follows And Update The Customers About The New Products. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Distributor, Dealer
More info about this Sales Coordinator / Executive Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Sprudel Industries will provide a salary in the range of 15000 INR to 22000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Sprudel Industries expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Sprudel Industries expects the candidate to have the following skills Dealer, Distributor.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Sprudel Industries expects the candidate to have 2+ Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: SPRUDEL INDUSTRIES
NAVRATNA BLDG.,
SHREE MALANG RD.,
KALYAN (E), THANE-421306, M.H.
27AMCPN2265.
8. What are the timings of this job?
Ans. Sprudel Industries expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday
Related jobs
-
National Sales Manager
National Sales Manager – leading Pharma Company Division - Gynaec Location - Mumbai Must have handled atleast half India (West + North Zone is a must) Someone covering PAN India is preferred JOB DESCRIPTION • Establishing the Gynaec division across t...
-
Team Manager| Telesales
Role Responsibilities • To deliver MOM sales Budget under Lap and BIL with tele sale team • Drive team to reduce TAT by reducing errors & bringing in process efficiencies • Ensure Proper Conduct, Nil Mis-selling, Sales Complaints, Sales Error, &a...
-
Sales Excutive
Customers Ko Attend Karna. Show Product To Customers. More info about this Sales Excutive Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Lovelly pets and aquarium will provide a salary in the range of 8000 INR to 10000 INR. The exact salary...