Sales Coordinator | Executive

  • Category: Customer Care Executive
  • Location: Mumbai, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 20K to 25K
  • Published on: 2025/09/21

List Products On Online Platforms And B2B E-Commerce Portals, Generate Leads From Online Portals Indiamart, Gem Portal Etc, Shortlist And Apply For Tenders. Maintain Client Databases, Provide Responses, Quotations, Pi'S To Clients, Update Clients About Order Status. More Than 2 Years Experience Compulsory. | B2B, Distributor

More info about this Sales Coordinator / Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Stellence Infra Technology Private Limited will provide a salary in the range of 15000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Stellence Infra Technology Private Limited expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Stellence Infra Technology Private Limited expects the candidate to have the following skills: B2b, Distributor.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Stellence Infra Technology Private Limited expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Office 720, B Wing, Pranik Chambers, Saki Vihar Road, Saki Naka Junction, Andheri East, Mumbai 400072.

8. What are the timings of this job?
Ans. Stellence Infra Technology Private Limited expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Stellence Infra Technology Private Limited

Related jobs

  • urgent opening for customer service

    Process : US health care Shift : 5pm to 6am window Wk off : sat & sun off Quality : Cluster 2&3 & b2 high. Job location : Airoli / sakinaka Salary 26k + 5 k incentives a Qual : HSC / grad fresher Rounds HR / VNA / ops Age upto 38 Boundary...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 29K

    Mumbai, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • HR Executive

    Roles and Responsibilities : • Source potential candidates from various job portals. • Performing in-person and phone interviews with candidates. • Following up on the interview process status. • Maintaining recruitment database • Filing pan India po...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 17K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Service Coordinator

    Company Description Boparai's Martial Security Pvt Ltd is a Security and E-surveillance company based in Mumbai, Maharashtra, India. We provide all types of security solutions, including E-surveillance, risk management, event security, and more. Our ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 21K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now